Skitsnack- lösningen på väldenskrig

En av många negativa saker som det sägs att vi kvinnor gör är att vi pratar "skit". Vi pratar tydligen så sjukt mycket mer skit än män. Vilket tydligen är jätte dåligt. Det är också därför en av många anledningar till att vi tror att tjejer hugger varandra i ryggen oftare än män. Vi kvinnor får således skylla oss själva som inte kan klättra i karriären, efter som det är andra kvinnor som sätter stopp för det. Vist är det inte önskvärt att snaka "skit" om människor. Men kanske är det vårat sätt att släppa på trycket. Kanske är det så vi blir av med aggressionen. Är det i såfall så himmla dåligt?

Jag vill bara se det från ett annat ljus. Tänk om det är så att vi får ut all vår aggression på att snacka lite skit. Tänk om det räcker för oss.

Skulle det då också räcka för män, att bara prata lite skit om saker och ting. Att det skulle vara deras sätt att hugga varandra i ryggen istället för att faktiskt göra det. Skulle det då inte behövas några krig. Högt uppsatta män i länder kunna mötas på en fest eller något annat kanske en fika, snacka lite med varandra. Snacka lite skit bakom varandras ryggar. Kanske skulle Irak männen få reda på att de Amerikanska männen tycker att "dom är skit män som har på tok för mycket mysbyxor och borde tänka lite mer på hur dom klär sig". Irak männen skulle kontra med att säga åt amerikanarna att "dom äter alldeles för mycket donats och borde tänka på sin vikt". De skulle sedan buttert ignorera varandra en vecka, för att slutligen bli sams och stryka ett sträck över det hela genom att prata ut.

Det skulle blir mycket mindre slängda bomber och mindre döda människor. Det skulle kosta oss mycket mindre och vi kunde rädda de som behöver det. Det skulle givetvis bli lite mer skitsnack. Men människor skulle inte bli huggna i ryggen, de skulle bara känna sig huggna och det är hellre jag i alla fall.

Jag skulle vilja säga att mäns problem är att dom hugger varandra i ryggen på riktigt och att de inte får ut sin aggression inte är att snacka skit.

Kommentarer
Postat av: ida

Tack fina fina du! Idag blir förhoppningsvis en bättre dag! kram

2010-10-21 @ 07:07:59
URL: http://halsorummet.blogg.se/
Postat av: CJ

Tack söta du! Du får gärna rösta också om du vill? Blir jätteglad då. :)



http://elle.se/finalisterna-i-nikon-tavlingen/?show=comments



(Caroline Johansson)



Kikade runt lite på din blogg, många läsvärda inlägg. :) Ha en fin kväll!

2010-10-22 @ 20:00:42
URL: http://cjs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0