Flickr favoriter.

1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 39 30
.

KonstnärsdrömmarenJag tänker spontant att hans jobb är ett av de bästa på sommaren han sitter där i sin strandstol och glassar sig i solljuset. Men på vintern vad gör han då? Någon som har en idee? Jag vill gärna tro att han alltid sitter där. Fast då med pälsmössa och moonbots och en varm latte i handen.

Nåväl jag tycker han ser ut att ha det redigt gött i allafall. Även om han kanske inte sälger så mycket tavlor.

.

engata


en av Rigas gator.

Har inte så mycket att säga skall bege mig till borås och praktisera kväll jag hoppas det blir en fin kväll. Innan dess skall jag laga mat och annat tråkigt.

Amelie

Stannar hemma i dag, hade sett fram imot bup dagen men jag orkar helt enkelt inte. Så jag stannar hemma bestämer mig för att jag inte skall göra något vettigt i dag för snart går jag in i den berömda väggen om jag inte stannar upp och pausar en stund. Så i dag ska jag äta pizza kolla på Amelie och ha en feel good dag. Jag får alltså inte ta ett endaste kort, städa i något rum träffa någon eller något annat. I dag ska jag ligga i soffan och njuta av lugnet.  

Fototävling(Fotot är på Andreas(L))

Tänkte vara med i Michelles fototävling. Bästa bild heter den. Och jag vet inte om det här är min bästa bild. Men just nu gillar jag den mycket.

Namnet var Carita Åldern 22 bloggadressen http://caritaszmida.blogg.se

Då får jag väl hålla tummarna nu då.


"Maten"

En liten del av "maten" vi åt i riga. ÅH bakelser jag säger bara det. smarrigt.

helgen till ära skall jag praktisera, men det är skönt att få det gjort. Dessutom kunde vi byta till kväll vilket gjorde det mycket lättare att ta sig dit. Är riktigt ledig först om en vecka. Känns nu långt men det skall nog rinna på.

Vad skall ni göra?

Låst

Dessa lås får representera den låsta avdelning jag i kväll skall bege mig till.

Det var en bro i riga där fålk hade hängt upp mängder med hänglås. Mycket spännande idee.

enlitengrendEn liten grend vi gick för bi på en av våra vandringar i Riga.
Är oklar på om den skall vara i färg eller inte men bestämde mig för färg för den har endå ett fint ljus som försvinenr i svartvitt.

Hemma från Lettland

Istället för barcelona. Blev det Riga, Lettland. Mycket spontant med tanke på detta eviga vulkanutbrott. Vi tog bilen till shlm och åkte över. I går kom vi hem. Resan har mest bestått av att äte supper god mat och gå, gå och gå i den fina staden. Mysigt helt enkelt.


Psyket

Går nu upp halv fem varje morgon för att ta mig till psykpraktiken i borås. Praktiken känns lite som ett virrvarr just nu men jag hoppas att det skall ge med sig. I morgon är sista dagen denna veckan. Ska bli skönt att få sova lite längre.mina reaktioner att vara här är lite oroveckande. Jag är absolut inte rädd för nogon. Men rädd för vad som kan drabba människor. Och rädd för att ta med mig det hem. En gång tänkte jag att psykiska sjukdommar var något för mig. Men det tror jag inte längre....
.

vampyr


Gjorde ett försök att göra mig till vampyr. nåväl skulle kanske valt en lite mer skräckinjagande bild. Men jag hade ingen annan där jag visar tänderna så det fick blev den här.

New moon var btw helt fantastisk.
.

Psykpraktik

Nu ger jag mig iväg på min första dag på en 8 veckors psykpraktik. Hoppas innerligt att saker som hur vi skall gå skall klarna. Och att jag med lugn kan se framimot barcelona på lördag.
.

.

Simon CederqvistVar som sagt på åfotomässan med min mamma i dag. Denna fotograf och speciellt dessa två fotografier fångade mitt öga. Surialistiskt och lite dali över det hela. Det gillar jag, dock inte och fota själv men att titta på absolut. Alltså ett namn att lägga på minnet.

.

enblommaI dag bär det som sagt av mot fotomässan. Dock har jag tok lite penger(eller pengar jag vill spara till Barcelona) så några köp blir det nog inte, eller kanske något litet. Åh jag drömmer så om en ny kamera och nya objektiv. Men det får vänta tills jag blir rik och berömd.

Långt hår

Sitter och kollar igenom gamla bilder, dumt sa räven nu saknar jag mitt gamla hår.  Största problemet med långt hår är dock att det måste skötas på ett helt annat sätt och jag är ganska(ok. jätte) dålig på att göra det. Men tänkt när det där långa håret har sina bra dagar då är det tusan Skit fint. Spara eller inte det är frågan?
Nog om det nu skall jag äntligen gotta mig i New Moon som jag längtat. 
.

Tim Walker

Vill bara tipsa om denna fantastiska Fotograf. Jag önskar jag hade tid och engagemang nog att ta så här fantastiska fotografier jag har alltid gillar honom sedan jag såg hans bilder på Lily Cole i Vouge för några år sedan.  
.

våren.


(klicka för större)


Så nu har jag fixat lite på bloggen. Det brukar väl gå si och så med mina kreativa försöka att hålla bloggen vid liv. Men jag gör i vilket fall som helst ett nytt försök. I morgon blir det fotomässan med mamma. Inte för att hon inte är bra sällskap men jag hade verkligen önskat att det fanns en liten vän i min närhet som också brann lite för foto så man hade kunnat fota ihop. Jag borde nog gå en fotokurs hitta en sådan vän men jag lider av otrolig prestationsångest när det komemr till fotografier så jag blir illamående innan jag skall visa bilder i grupp.

.

.


(klicka för större)

.