Nu har jag bestämt mig

För att det här med att blogga inte är så roligt längre. Jag orkar inte uppdatera så ofta som jag skulle vilja. Och då känns det bara som att det blir massor med krav. Det som är tråkigt och ledsamt med detta är att jag är rädd att jag kommer fotografera mindre. Men jag tänkte såhär. Efter som den här bloggen sällan handlar om text och nästan bara om fotografier så får de som vill hemskt gärna kolla in flickr kontrot i stället. Jag tänkwer jag fotar och lägger upp där i stället. dte käns mer avslapnat och bra för mig. I allafall just nu. Kanske en dag senare i livet blir det här roligt igen, men inte nu.

Så kolla här i stället.

Tystnaden

Om ni iundrar varför det är tyst är så är det förr att jag håller på att hosta lungorna ut mig.
Ja nu skall jag dricka te och hoppas att g hostar upp något Mumsigt :S.
.

Tystnaden

Om ni iundrar varför det är tyst är så är det förr att jag håller på att hosta lungorna ut mig.
Ja nu skall jag dricka te och hoppas att g hostar upp något Mumsigt :S.
.

Ur telefonen

Brunnsbo
och på natten.
frukost
Hösten kom
Och i går var jag såhär glad för då hade jag kalas.

höst skog och svamp plock

En svamp promenad med mormor, morfar, lillebror och Andreas. Här blev fångsten. Ja det var kanske dubbelt så mycket kvar i bilen också faktiskt. Det var en trevlig liten utflyckt. All svamp fick dock mormor och morfar eftersom ingen annan gillar svamp. Tur för dom.
.


Tonårs hjärtan och idoler.

 

Jag är fjorton år, har just upptäckt att världen är oändligt stor och att jag inte vet vad som händer när jag dör. Tankar som gör att jag på flera hundra sätt faller. Men just idag är jag tre hundra meter upp i himmelen. Jag skolkar från skolavslutningen, allt för att få sitta först i kö. Komma först in och träffa honom först. För han sjunger sånger som väcker lycka i mitt sorgsna tonårshjärta. Det är många timmar kvar tills jag står där framme, tills jag får träffa honom. Men tiden innan är nästan lika rolig. Att sitta med människor som förstår exakt hur underbar han är. Äta picknick och skrika ut att ”lillebror bli inte som jag när du blir stor” och verkligen hoppas att han inte blir det. För han förtjänar något bättre.

Vi har köpt röda ballonger som är formade som hjärtan som vi skriver HÅKAN och målar hundra hjärtan på. Egentligen vet jag mycket väl att han kommer att slänga dom när han får dom men jag tänker ändå att dom kommer han ha hemma hos sig tills luften gått ur dom och de är alldeles skrynkliga. Vi blir intervjuade av GT för att vi sitter först i kön och dem stavar fel på mitt namn. Jag är alldeles knall röd i ansiktet på bilderna för det är en av de bästa dagarna i mitt liv.

Vi har köat i säkert tio timmar och det börjar äntligen bli dags. När jag träffar honom vågar jag knappt säga någonting men jag minns att han blir glad för ballongerna och berömmer min hatt. När jag kommer ut igen bubblar hela jag över med känslor. Tårarna rinner och kroppen skakar. Jag tänker att det här är den bästa dagen i mitt liv.  Vad som händer med oss när vi dör struntar jag i och universum är bara precis så här stort som jag vill att det skall vara.


Sista dimman

Här kommer de sista bilderna från den dimmiga dimman.
för övrigt har jag gått och blivit förkyld igen och det är verkligen botten. Men det skall vara över i hegen har jag bestämt. Jag håller alla mina tummar och hoppas på turen. Vad skall ni göra i helgen?
.

Hemligt kär

Jag har hittat min absoluta favorit bröllops fotograf so far. Camilla Sundberg heter hon, här är hennes Foto sida. Hon driver även bloggen 365 days of breakfast. Hennes bilder är helt klart bäst. Om jag någon gång får chansen att fota fler bröllop så ska jag verkligen försöka fånga det hon fångar. Fantastisk. Alltså jag är typ kär i denna kvinna. Så himmla fina.
ÅÅh jag skulle kunna visa er varenda en av hennes bilder men jag tycker att ni skall gå in och kolla själva istället.

Dimmig kyrkogård
Dimmiga dar, det var fina dar men vad fanns det och se klart?

I veckan har det varit en dimma över göteborg. Hela mogonen och hela kvällen. Så i lördags var det dags att pallra sig ut och ta lite fotografier. Och dimman gjorde det helt otroligt trevligt att fota måste jag säga. Dessa kort är från en fyraH gård nära mig.
.

Tapas och filmkväll


I fredags var det min enda lediga dag denna veckan. Och jag och Andreas bestämde oss för att bjuda fina vänner på lite mat. Det blev tappas. Mums. 

När vi hade ätit blevd et dags för lite spel. 


Det blev alias, vilket var mycket trevligt.


Och sedan blev det buzz


Så spenderade jag alltså min lediga dag. Mycket mysigt !

Jobb helg.

image description

I helgen skall det jobbas. Och laddar för en tuff men hoppas på en lugn helg. Det går dessvärre inte ett ladda upp någraa bilder varken på blogg. se eller flickr.com så det får vara nog med den här mobilbilden på min famor och farfar när de var yngre. I morgon hoppas jag bilderna kommer in som de skall. Ha en underbart trevlig lördag.