Paris

Idag har jag kollat på Paris. Och jag rekommenderar den skarpt! En femma av fem får den av mig till och med. Jag gillar små historier som möter varandra, jag älskar franska och skådespelarna är het het heta! Den var helt fantastisk måste jag säga.

Finfrukost

Att åka och handla fin frukost en vanlig måndag är något av det bästa som finns. Den kan se ut såhär t.ex.Plocka bär

Det är något av det finaste så här på sensommaren. Häromdagen gick jag ut i skogen för att ta mig en titt. Och bär det blev det. Blåbär och lite vildhallon.


De fick sedan bli en smulpaj. Mums vad gott det blev!

Grillning hos Rödhaken


I Söndags vankades det grillning hemma hos Sandra. Hon hade just fått hem två små kattungar. Hj'lp jag vill ha NU. men nej. 


Andreas var glad


Här är Sandra och Emelie.


Här är vi alla tre. Det var två till hanar med men de fastnade vist inte på kort.


I allmännt så var jag ganska dålig på att fota och här är sista kortet sedan satte vi tänderna i maten och då glömde jag helt bort kameran.

Karamell kokningJag har härmed kokat egna karameller. Det var lite lurigt då våran termometer ej gick upp till 160 grader så jag fick höfta lite. Och första satsen blev därmed helt bränd. Men med andra lyckades jag ok. Det blev hallon karameller. Dessvärre har de nu fastnat i burken och det krävs minst sagt våld för att få ut dom. Men det är sjukt roligt att ha testar. Jag köpte det som behövdes på pandoro, vilket givetvis blev en dyr historia. Men det finns säkert billiga ställen. Där fanns även ett häfte på precis hur det går till.

.

utflykt: Göksäter


För några dagar sedan tog jag, Andreas, min tror och mormor och morfar en bli sväng.


Vi stanade vid tjärnbron och åt mat.
Sedan hamnade vi på orust och Göksäter, som är en billighets affär.


Vi hittade lite gott och blandat och när vi var klara åkte vi till en väg krog. Den var inge vidare men mormor såg i allafall söt och lurig ut.


Morfar också. Och det var den dagen det. Mycket trevligt om ni frågar mig.

Barn eller inte.Det händer grejer i min umgänges krets. Och det är inte svårt att kalla det hela för en bebis boom. Speciellt med det faktum att jag sedan tidigare inte har en ända vän med barn. Det gör mig jätte sugen. För barn är helt klart det sötaste jag vet. Helt fantastiskt. Samtidigt gör det mig förvirrad. Egentligen vill jag se så mycket mer av världen. Se fantastiska platsen och oplanerat vandra på gator. Vist kan man se mycket med barn med sig. Men just det där oplanerat är lite mer komplicerat med barn vid sin sida inbillar jag mig. Så jag tror bestämt barn får vänta ett tag till. Egentligen är det ju alldeles perfekt att det finns flera andra som skaffar sig små liv då kan jag få kakan och äta den med skulle man kunna säga.
.

Några timmar en lördag.


En lördag för någon vecka sedan tog jag och Andreas bilen till Varber. Däe köte vi creps.
Vi hade tänkt att gå och kolla på fästningen, men det var medeltidsvecka och hundra barn som stod i kö. Så vi gick bara runt.

Sedan åkte vi till Tjolaholmslott.

Och så bar det hemmåt igen. Såna här dagar lever jag lite för. Att kunna åka bil någonstans och hitta nya platser. Som en mini semester och det behövs bara några timmar en lördag. Nu är jag dock inte ledig en lördag på fyra veckor, vilket gör mig lite ledsen i ögat. Men så är det tydligen på sommaren och det får man bita i.

Ullared

Det blev en hel paus och lär fortsätta så ett tag till. Jag känner inte alls att jag hinner blogga. Jobbet tar upp extremt mycket av min tanke tid och innan jag har lärrt mig att stänga av tankarna när jag är ledig så blir det inte tänkt på så mycket annat. Och därmed komemr jag inte på några ideer att fotografera, orkar inte umgås med folk på samma sätt och orkar definitivt inte släpa med mig kameran. Men här är i allafall en bild på vad jag köpte i pryl väg när vi var i ullared för några veckor sedan.