Dita Von TeeseÄr lätt en av världens vackraste kvinnor.

30 juniI dag bär dewt av ut mot marstrand För sol och bad med frida, sofie och andreas. Ska bli mysigt. Jobba jobba på brännan. Och i kväll ska vi ha en liten filmkväll mys pys. tacka vetja sommaren.

.

snarkande fåglar


Gick en promenad med andreas till slätta dam. Tog liute kort men jag kom vist mitt i luchen för dom var väldigt oaktiva och sov. Ganska söta endå förståss. Men jag hade nog hoppats på lite mer aktion.

Mormor

Blev inget ikea i dag. Vi vacknade för sent, Men så skall det vara på sommarlovet. Men resten av planerna stor kvar. Så snart bär det av till min mormor på östra hon har nämligen fått gallsten så hon ligger på sjukhus. Stakars lilla mormor. Hon ska få en tindning fast jag vet inte kanske hon är för trött för att läsa den. Men då får hon göra det när hon är bättre.

.

FjärillVi skulle aldrig ha mötts, när vi fötts
på så olika delar av världen, men en fjäril flyger mellan oss ibland
Vi kallar den lycka, den är svår att fånga, den vill slita och rycka
som vilken lycka som helst, vilken fjäril som helst

-L. Winnerbäck

halvsiluettDet var inte så jag hade tänkt det men jag gillar hur det blev. I bland är det bara att bara ta inte ta bort när det sedan kommer in i kameran tycker man säkert helt anorlunda. Dessutom är det bra att spara allt man tar för om någon månad kommer jag gilla helt anndra kort, när dom lixom har sjunkigt in.

blogg.se

är konstigt jag tänkte ladda upp en till bild men dte får bli en annan dag. Just nu kollar jag på children of men. verkar lovande en så länge. Annars i dag har dte inte hänt mycket gick till stan för att ta en buss till mor och far men annars inget mer. I morgon blir det besök hos mormor på sjukhuset. och förmodligen en sväng på ikea. Samt lite hemma fixande.

.

KörsbärI dag blir det grillning hos mammi och pappi. Ska bli mysigt. Och så kanske en film i kväll. hum vi får se jag softar lite i allafall.

.

ps i love you

Varit på en jätte mysig kväll hos sofie. Hon hade gjort mat till mig och frida som vi glatt glufsade i oss. :D Hur samarigt som helst den kvinnan kan laga mat det ska jag säga er. Sedan kollade vi på ps. i love you. Vilket är en helt underbar film. Men som bara gjorde mig puss sugen på andreas. Men när jag kom hem var han full och omringad av 10 andra grabbar. Osis. Nej men dom hade grabb kväll här och skulle just lämna men innan dom han gå tappade sonny(sorry att jag hänger ut dig) en öl flaska Så fast att jag varite helt nykter i kväll luktar jag endå öl efter som minna legings är nersprejade med öj. Typiskt män... :P


en cover på en av låtarna i filmen.

.

hello kitty


JA tack! det finns så mycket man vill ha ... den här tycker jag är så himmla gullig. GE mig.

.

Blomma


(klicka för att få större)

Dagensplaner är att diska, träna och sedan åka på middag till sofie som ska bli skit mysigt !
.

Utekväll utan alkohol

I går hade jag min första ute kväll nykter, och det kändes som det bästa jag gjort. Det var verkligen en befrielse att jag kunde gå ut sitta med fulla människor och bara umgås. Åkte hem vid typ ett och mådde bra vaknade i dag och mådde bra ! Inte för att jag aldrig behöver dricka utan för att jag då kan välja om jag vill det eller inte. så har inte jag sätt det innan. Då har jag känt det som ett jobbigt krav. Jag tror det är bra med vita månader, jag tror att man vidgar sina vyer, i allafall gör jag det för hade jag inte bestämt mig för vitmånad hade jag garanterat druckigt i går. 

I övrigt var det jätte trevigt i går, så himmla mysigt att se emelie igen hoppas att hon får med sin karl och flyttar hit ! Och kul att sandra är hemma även om hon snart drar sin kos igen. crussla och emma är också riktiga guldklimpar!

.

Om jag kunde drömma.


(klicka för större)

Om jag kunde drömma. Tips på bra bok har säkert alla koll på redan men endå.

.

Cykeltur

Hurtiga carita vacknade och gick ut och gick 3 km sedan kom hon hem städade en stund och cyklade sedan till saltholmen. Helvete(Ursäkta). men om cykla är grejen så är att cykla i motvind förupförsbacke inte grejen. Shit mina ben fick veta vad dom hette. Men jag tog mig hem i allafall och är fett stolt över det. Även om andreas hade brottom och fick köra före för att hinna för att jag stoppade upp farten så för honom. Något annat som var läskigt var att cykla på bron i denna blåsst man fick verkligen hålla i sig för att cykeln inte skulle blåsa i väg. Shit.

.

Michael JacksonHär vacknar man lungt och stilla och så blir man helt shockad av detta. Inte för att jag är ett stort Jacksson fan men han har gjort en hel del bra låtar det kommer man inte i från tex. bad, thriller och black and white. Och han kommer vad man än tycker om honom finnas kvar länge likaså madona. Nåväl jag betvivlar att han hade mer att komma med musikmässigt men sorgligt nog att han hade tre småbarn.

.

Håkan Hellström

Blev ingen middag i kväll men jag cyklade in till stan för att träffa Sofie och Noel. Myspysigt var det och jag tror att jag lyckades fjäska in mig lite efter ett tag. I allafall det jag tänkte berätta vad att vi såg håkan och hans första son. Shoit det gjorde lätt min dag. Jag kunde först inte tro det när jag frågade sofie. men sedan såg vi andras reaktioner på gatan och det var definitivt Håkan. Han gör mig varm i själen, hur töntigt det än må vara..


när känner du dig snygg?

Jag tror att alla har "snyggdagar" i allafall hoppas jag att alla känner sig ovanligt snygga i bland. Jag har komit på när jag känner mig som snyggast Och det är ta mig fan i mina träningskläder(träningsbh och lösabyxor, ipå gymmet har jag linne med så klart)Och då menar jag inte efter en timmas svättande för sådant där förstår jag mig inte på. Nej innan jag ska gå dit. när jag har laddat och bytit om. Då känner jag mig som mäst snyggast.

när känner ni er som snyggast?


mer smycken(klicka på bilderna för att få dom större. )

vacknade inte förän nu känns sådär. Jag är en morgon människa.Men men. I dag ska jag och andreas och bada :D Får se om det blir mitt första dopp i svenskavatten(i år alltså). Och i kväll bär det av på middag hos sofie :D det skall bli mega mysigt .

SmyckenHade svårt att bestämma mig och färg eller svartvitt pasade bäst men det fick bli svartvitt. Det skallar bort en hel del onödiga detalger.

.

Nya filmer till samlingenJag och andreas har shopat filmer till våran samling som är rätt stor nu om jag får säga mitt två billy hyllor och en enkelhylla. Nåväl nu blev det fyra beckfilmer som vi kanske inte har sätt(jag har nämligen ett uselt film minnen vilket i försig gör att jag kan titta på filmer jag redan sätt utan att veta vad som kommer att hända, men jag glömmer som sagt om jag sätt dom). Och två vampyrfilmer båda är helt gudomliga helt klart värt sin plats i samlingen. I kväll blir det nog twilight frö jag vill se om den stämmer överens med boken som jag läste efter att jag sätt filmen. 


CyckelutflycktI dag har jag varit aktiv först en springtur innan lunch och sedan gav jag och andreas oss ut på äventyr(cyklade till eriksberg och köpte glass :D ). Det avr väldigt trevligt att cykla är nog något jag underskattar. Vilket är en förträfflig insikt nu när jag inte har någon busskort och borde cykla både hit och dit. Och jag vet att jag ser riktigt muppig ut men pose snygg kort i hjälm skulle endå inte bli särskilt läkert. Och hjälm är ett måste det har jag fått lära mig av "svärmor"(hon är läkarsekriterare och har sätt många hemska rapporter vet man det passar man sig.)

Hopprep

 


shit alltså jag har funderat på att köpa ett hoprep det skall juh vara grym träning. Men så tänker jag vart skall jag hoppa, här i lägenheten skulle grannarna bli galna och hoppa ute skulle kännas fånigt. eller? Nej jag får nog komma över min att dte är ok att träna ute.

Tea


(klicka på bilden för att få den större)
Min kära vän Sofies hund tea. Vet inte riktigt varför jag gillade det här fotot men det gjorde jag. Har dessutom fotat det i RAW vilket det känns som att jag kommer att fortsätta med i framtiden för det blev bra tycker jag.

I dag skulle jag varit med Jenny men hon har gott och blivit sjuk, det var dumt för jag ville träffa henne. Och jag Hoppas hon blir frisk så fort det bara går, inte bara för att jag vill träöffa henne utan för att dte är jobbigt att vara sjuk med så klart. Hum jag ska kolla om andreas vill hänga med mig i dag i stället, men han är på bilskola nu.

.

redigering


Före...


Efter...

En by på vågen längt järnvägen till balaton. Altså tagen genom ett fönster.
Nåväl i dag har spenderats med frida och sofie på saltholmen. Men jag var inte på humör i dag tror jag så jag var nog tråkig. dumt. men jag är inte alltid rolig.  Nu ska jag i allafall sätta mig och kolla på tv och ta det lungt. Trötter.

.

Jag hör dåligt och jag fattar trögtDenna underbara skåning såg jag på arvika första gången 2005 tror jag(är inte så bra på det där med år tal). Emil jensen är hans namn och han e ta mig fan grym på det där med ord. Igentligen gillar jag nog hans dikter mer. Men sångerna är väl som dikter... fast med musik.

.

min fotoutrustnings önskelistaBilden är från Ungern/Balaton/Zamardi. Gillar attd et bara är några blad som är skarpa. Nåväl. jag har det senaste dygnet grävt ner mig i att jag måste ha nytt objektiv. Inte för att mitt är dåligt, men man kollar på andra bilder(elin, sebastian och maria) och tänker shit och så vill man ha. Så nu ska det sparas synd bara att det jag vill ha(CANON EF 100MM F/2.8 USM MACRO) kostar tyyp 6000kr shit att jag inte skall jobba i sommar. Nå  ja men kan alltid leva på nudlar. Dessutom vill jag ha en blixt. dom är inte så dyra tack och lov(i allafall inte en jag behöver typ 2000kr). Nej nu vet jag jag skall kolla blocket. Håll tummarna för mig.

.

naturens färgerLite gamalr och luite nytt gjort till ett litet collage. Tänkte jag kunde ha det på sidan av bloggen men insåg att alla färger skulle fördstöra hela svartvitt rosa grejen. I dag har solen varit strålande endå har jag bara varit ute en timma i morgon får det blir skärpning. Men jag bara njuter av att vara hemma och bara slappa efter en hektisk ungern resa med saker planerade hit och dit. Nej nu är det lugn och ro. Desutom klarade jag alla tentor utom statestiken och den viste jag redan att jag inte skulle klara. Så det känns som en sten lyft från mitt hjärta :D
 Så det blir tacl och lov bara en resa till borås denna sommaren.

.

Lek inte med matenDet var fruktansvärt gott med lite exorisk frukt efter min lilla spring tur.
Och när jag såg dom ligga där på talriken blev dom som gubbar. Kiwisarna är juh verkligen perfekta ögon. som har juh pupill och iris och hela köret. tihi

körsbär.

Min första sims 3 gumma


Man ser viserligen inte jätte mycket av henne. men hon skall i allafall ta och bli konstnär hade jag tänkte.

Sims 3Efter att jag trode att hoppet var dött när sims var slut på siba och alla andra elektronikbutiker hade stängt. Men så kom jag på att man kan kolla på coop men sofie sa att hon hade åkt runt massor i dag så jag tänkte att det var kört men vi åkte i allafall och kollade. Och till min stora förtjusning hittade jag det. Så nu vet ni vad jag ska göra i kväll :D


Photoshoppenslar

Tips till alla som håller på med photoshop :
http://myphotoshopbrushes.com/brushes
Där finns massor emd gratis penslar. Jag kanske är puckad som inte har hittat dom än men jag e ganska lyrisk nu skall vettas. Nu ska det göras en ny header :D

Ungern och matenUngern och människorna


midsommar

spenderades på ett plan sedan fick vi åka hem och sova en stund för att sedan fira mormor och morfar som firade 50 års brölopsdag Shit det är fantastiskt att man kan vara tillasammans så länge mer än min och andreas ålder i hop. Nå väl vi åt mat på lilla london och sedan tårta hemma hos mormor och morfar då kom även elin peter och jonathan som kan vara den sötaste ungen eller alla ungar är söta i försig Shit jag är verkligen barn kär. 

Kvällen spendrades utslagen i sofan med lite mat och tv. Ingen speciell midssommar men vi var så himmlans trötta.

.