dagens inköp


eftersom jag som sagt börjat träna och dte faktiskt har hållt i sig ett tag bestämde jag mig för att köpa träningskläder dock hittade jag bara två träningsbhar men det har jag verkligen behövt . I bland kan man unna sig något bra oh nödvändigt också så det så.

2 års dag

De var ett tag sedan nu men i september var  två år som firades det gjordes på lisebeg :d Och jag van bertil, första gången jag vinner något alltså allvarligt ja har så nedransotur i spel så när jag var liten spelade jag barapå fiskedamen för där vinner mn alltid. Men så vann jag bertill som för övrigt är hhur go som helst att krama

.


nostalgi och bildbombadering

laddade just in bilderna från våran(andreas) lilla kamera så här kommer lite nostalfgiska blder.


Karinas min är galet festlig


för förstagången tänkte jag att jag skulle vara festlig och inte vara sart kläd på en utekväll shi fick jag dte var alla andra brudar...

johan myser

.

tjugosjunde

i dag har jag varit hemma hela dagen tvättat all vår tvätt och jag kan säga er att det var en del.  Och på toppen av berget blev typ inget tort så nu hänger det kläder på galjar i hela lägenhetern, på lampor hardinstänger, handtag och kylskåp haha. Mennan alla tvttning har jag läst om lidandeberättelser och vårdprosesser skrivit några nya frågor. Sedan kom andreas mamma och syster hit och vi åt från en pizzaeria. Jag åt e falafel med bröd och feta ost, salad med å klart. Smarrigt värre. Och andreas syster hjälpte mig med the sims, Nu är jag högsta chef :D .

Kl 20 är det dags för veckans yoga mums det är värkligen brsa för både kropp och själ jag blir verkligen harmonisk på min vandring hem.


.

barnpassningI dag har jag varit med sofie närhon passade sin systerson. GULLIG. men han var lagom trött i dag ochefter ett tag var vi nog tråkiga och han för trött och så blev han arg. Vi givk i allafall en promenad till lekparken och Noel sprang runt som en galning och visade saker.

nu är det tags för idol. Förhoppningsvis kommer frida hit med myss.

torsdagså hr jag varit uteoch tagit foton med mitt nya objektiv. oc det är fan helt jälva grymmt. Därimot kan man säga som så att jag insåg att det blev b ättre kort när jag bara knäpe på måfå än när jag tg mig td och tänkte. så vi kan alla konstatera att det är kameran som 'r bra. haha

.

min dag

I dag har bestått av att gå upp tidigt åka till handels plugg plugg. Sedan gick jag och karln min och åt lunchbuffe. Smarigt. sedan tog vi en promenad åp backaplan till emause och så. Där efter träning och mina armar fick säg en rejäl omgång, synd braatt jg har så dåliga muskler att det gör ont att tränna armarna. Och nu sitter jag här har läst klart etiken borde läsa lagaran men mitt huvet är fullt med massa etik och så hr jag gjort ett eget plugg frågespel :P. så nu har jag manssa små rosa lappar som det står frågor och svar på. Vips så kan man förhöra sog själv. Hoppas att det ska ge mig ett godkänt på tentan nästa vecka. Det är verkligen et tips till alla som har massa ord att lära in.

på ena sidan står det tillexempel: evidens
och på andra sidan står det: gilltlighet i kunskap kopplad till omfattningen av och kvaliten på forskning inom ett område.

i morgon är det dags för seminarie och denna gången orkar  ag faktiskt inte plugga mer.

.

höstIdag harjag suttit på biblioteket och plugat, sedan skulle jag ahndla mat men det var fullt med pansionerer på hela willys note gå inte dit mellan 12 och 13. Sedan kom lisa på besök och vi åg på "tillsammans är man mindre ensam". Shit jag älskar andrey toto eller hur hon heter. hon så jälva snygg för att vara ärlig.

.

Yoga

Jag har en ny vana varje måndag kl 20:00 ska jag ha yoga i allafall ett ta fram över för det är galet härligt. frst bli galet svettig fäör att alla musklerman inte trodde man hade spänns och skakar sedan får man slappna av släppa på allt och ta in massa nytt, det är faktiskt helt fantastiskt.


plugg plugg

eftersom jag i helgen tagit det minst sagt slappt så blir deten plugg dag i dag. "Just nu" sitter jag och skriver en referens lista till vårat grupp arbete som ska in i morgon . Snarst ska jag åka i väg till borås för att komma fram till frågeställningar om det fallet vi blivit tilldellade oss. Hoppas någon säger något smart.

kl 1 har vi workshop i att söka artiklar jag hoppaasatt vi hittar en passande. me jag har endå innsett att vi behöver ses i morgon också så det är väl bara att bita i det sur äpplet. Och  i kväll ska jag gottamig i socialtjänstlagarns.

.

julkänsla


jag är både lycklig och galen över att jag i år längtar efterjulen redan nu. alltså jaghar alltid tyckt illa om jul. snö och mörker nej det tyckte jag inte om. Men i år helt annorlunda jag längtar efter att jag oc andreas ska jul pyssla jag ska hajulpysselkväll och baka pepparkakor och ha uppersitt kväll. på julafton ska vi vakna upp åka till en släkt sedan den andra. jaag verkligen längtar efter allt mysande. m det är jobbigt så här tidigt det är bara oktober. oxh jag kommer längta mig galen

Ikea

I dag var jag och jenny på ikea som på den gammla godatiden åt pizza och gick där men det var en himmla röra för dom höll på och göra om så vi fick gå framm och tillbaka för att hitta. Jenny köpte så mycket att hon fick svårt att bära allt, bord nog ringa och kolla hur det gick.

jag köpte en stor ram som jag ska ha något foto i, ett ljus, lampslad, två dipp skålar en svart och en vit, prensentpapper..

tips

alltså som ja har letat efter photoshop. För jag tuycker verkligen om det pogramet och vi hade det i skolan så jag tycker jag har lite koll på det hela. Grundligt så klart eftersom det finns hur mycket som helst att kunna om det. I allafall så kostar det skjortan och jag ha levt på olika prova i 30 dagar varianter där av får jag inte rutin allsi det hela men vips så hittade jag ett pogram som heter GIMP och det är gratis att lada ner oc påminner sjukt mycket om photoshop lager, nivåer och stemplar finns med. Man skulle kunna säga att foto mässigt kan inte den här dagen ha blivit bättre. :D

ladda ner det

objektiv

Idag fick jag ett infall. Så jag köpte ett objektiv() et uv filter och entrådlösutlösare. Som jag ar funderat länge och så tänkte ja varför ska jag spara alla pengar jag tjänat nej nåfot måste man unna sig. och nu är jag så lycklig så lycklig. dessutom hittade jag(läs andreas) mitt stativ.

så ska jag bara få ner ett ordentligt photoshop. sedan ska jag ta foton efter foton. haha.

"jag är så lycklig jag är så lycklig månda tista onsta torsta , jag e så lycklig jag är så lycklig!".


tjejer skärp oss.


en bild från ungern

i dag skolkade jag efter helgens fullspekade schema orkadejag inte en hel vecka men i morgon ska jag lära mig etik och moral i skolan ska bli intressant det är juh minst sagt svårt i vården och man kommer nog stälas för massa kniviga sitvationer. äntligen något matnyttigt .

btw var j med om något upprörande i går när jag åkte buss hem . tre tjejer i kanske 11-12 års åldern. den första säger plötsligt mitt mål med livet är att aldrig väga över 50 kg. och så sat dom där som tjejer i bland gör och diskuterade hur tjocka dom är den ena säger "jag tcker inte om att jag är så fet""du är inte fet jag är det" och så vdare. jg ville bara krama dom säöga var 12 år ni är hur vackra som helst och 50 kg är ingen vikt.
det är fan dags för tjejer att skärpa upp sig.

.

fullspekad dag

i dag har spenderats med lite plugg sedan ringde jenny och räddade mig och jag åkte in till stan och träffade sandrahenne och angelica vi fikade i hag mysigt så här på hösten. Och ska sanningen fram tycker jag om höst och för första gången någonsin längtar jag lite efter vintern.

sndra frsvann iväg och nu är hon borta i lång tid i australien sedan får hon fan ta och sluta resa runt. Vi andra gick  på stan och jag köpte gadiner finamed röda och bruna blommor på höst mysiga :P 

PÅ kvälle åt jag och andreas thai mat och sedan kom min bror och vi såg på ironman ochden var helt oki en ny tapp av supper hjälte filmer. så jg tyckere helt klart att den var värld och se fast jag inte var så peppad på det från början. Nu spelar andreas och bror gitarhero glad att jag slipper underhålla dom.