bild


vackra människor och egenheter

Det är lätt att se ett finare bete där man själv inte är. Små egenheter och drag man ser hos andra som man så innerligen önskade att man hade.  
*Jag älskar kunskapen att kunna spela ett instrument
och jag önskar att jag lyssnat på mamma när hon bad mi om att prova på. 
*Pojkar och flickor som gör saker enligt ett mönster, undviker kanter på gatustenar kollar plattan tre gånger sedan kylskåpet fyra och dörren fem. Det må vara jobbigt att leva så men det ser otroligt fint ut från sidan av. 
*Flickor med rött hår och massor med fräcknar. 
*Gummor som pratar för dig själva.
En dag dag jag en tant men en femtitals barnvangn, i vagnen låg en kattunge och en liten hund på fina virkade dukar, åh som jag önskade att jag tagit kort. Men nu är hon med mig i minnet för resten av livet. 
*Pojkar som kan göra glädje hopp. 
liksom ta sats hoppa och slå klackarna i hopp, så otroligt tjusigt. 
*Gubbar med hatt och käpp.
Som är så där artiga och gömmer på litervis med kunskap. 
*Bokmalar.
Jag önskar så att jag hade förmågan att sluka bok efter bok. 
*Människor med färg glada kläder.
det spelar ingen roll om det inte matchar det sprider glädje. 
*Barn som berättar historier om saker det hört eller sätt.
Jag längtar så tills jag har en lite knodd som kommer hem efter dagis och bara bubblar av ord.
*Människor som har fastnat i en tid. 
En gång såg jag en man fast i 1890 tal han hade hög hat frack och käpp fast han inte alls behövde. En annan man vandrar på gatorna i göteborg men långt strupigt hår 70 tals kläder och flippflopp året om. 
*Konstnärer
som brinner för sin sak blir inne i måladet och försvinner i en annan värld
*Människor som är otroligt smala, röker cigaretter och pratar franska.
Töntig kliche men jag älskar det
*Men också människor som vågar lägga på sig några kilo extra för att kakor är så gott och mat förgyller livet. 
*Människor som har husen fulla med växter, ljus och små prylar, med vackra saker på väggarna.
Rum som man skulle kunna stanna i och titta på saker i några timmar, rum som säger något om människorna som bor där. 
*Pojkar som sammlar på saker, böcker cd skivor frimärken. 
*Tanter men hundra katter som bakar kakor om dagarna.
*Smilgropar. 
När jag var liten ville jag så gärna ha det att jag satt och tryckte pekfingrarna i kinderna, det hjälpte inte.
Åh det finns så mycket fantastiskt fina människor här i världen.

Tips

Här kan ni läsa en fantastiskt bra text om mäns våld mot kvinnor. 

pryl galen karl

karln: carita du kommer bli arg nu
jag: vad??(lite bitchigt)
karln: jag vill köpa en större tv(vi har en 42 tum)
jag:(passar)
karln: men den känns så liten på den nya tv bänken
jag: då bytter vi tillbaka till den gamla tv bänken.(bitchigare)
allså jag säger då det vi har siba prylar i hela lägenheten
kom i håg: gå inte med på att köpa nya större media då är något annat plötsligt något annat för litet

Romantik

 
Kollar på ensam mamma söker och sitter och gråter som jag minsan alltid gör när det bli känslosamt. Och för alla som vill se lite romantik kolla på den på tv3play. Ulrika och hennes karl jag dör vad fantastiskt. Men andreas du sitter i lä för jag hade aldrig vågat göra en sådan sak så jag förväntar mig inget. Men han kastar sig helt utan skydd slänger ur sig ur tryggheten fast han vet att han inte kan få ett svar just då. Så himmla modigt att stå där och säga att hon är kvinnan i hans liv. Nåväl kärlek är fantastiskt även på sådan här tv nivå. 

.

Blandband

I dag har jag ängnat mig åt att plugga lite halvt efektivt men jag har inte jätte press än så jag nöjer mig med det, och så har jag varit ute och spungit en mycket liten sväng mend et var första gången på två månader så jag nöjer mig med även det. Nåväl jag tänkte dela med mig av ett litet blandband
Klicka på länken så komemr den på spotify

Jag minns blandbands tiden fantastiskt fint var det, men jag förstår inte hur man orkade sitta där och spela in byta cd och fortsätta så jätte länge. Jag har blivit lat i all denna teknik.
xo

Konditor eller vän(bild: husmusen.blogg.se)

Drömmer om att få vara en grym konditor i bland tänk en låda med någon av dom här smarrigheterna till en vän. Eller så kan jag bara vara vännen det går klart också bra.

Krossad

Var och kollade på denna exillenta teater i dag. En saga om tre barn ungefär, och en misshandlad mamma. en saga o flickans liv och hur dom jobbar fram hennes bakgrund bit för bit tills man sist ser vart hon är i dag med allt hon gått i genom. Den var bra lite flummig lite rolig och mycket menings full. Så den rekomenderas skarpt. Vet dock inte när det börjar gå för detta var bara en förhandsvisning som jag fick av frida i födelsedagspresent :D 
.

cvk och blod transfution

I dag i skolan har jag deppat med mina kära vänner som inte heller klarade tentan. Dom som klarade var glada, uch för dom. Nej det var väl kul för dom. Nåväl så har jag pluggat på omtentan väldigt konstruktivt. Och så hade vi lektion i cvk och blod transfution Vilket gick smidigt och lätt. 
Tröst mat
(har massa mer bilder men det kronglar kolla på flickr)

om jag bara kunde läga mig ner och dö skulle jag det, nej skämt och sido riktigt så är det inte men jag blir hemskt gärna dramatisk när jag mår dåligt en så länge två delar kuggade Hur ska jag orka? I går var jag så peppad och inspererad i dag vill jag bara gråta kan något få mig att gråta nu tack. vinter omtenta x 2 en så länge och vanligt plugg snälla låt mig klara det... 
PISSRÅTTA

Underkänd

I klinisk medicin. Skit jävlar piss. Håller tummarna för dom andra men jag önskar att man kunde fått ett godkänt på det första man fick reda på men icke. Så helgen blir en plugg helg har skrivit in det i stora bokstäver i kalendern så ring inte och vill fika för det får jag inte. Jag måste ta nya tag fast jag just nu helldre skulle hoppa av, flytta till paris och bli poet eller något annat man inte behöver utbildning för(men jag är inge bra på poesi heller så jag får nog hoppa det förslaget).
Nåväl ska försöka att inte tänka på det jag har två veckor på mig och det ska gå! I dag ska jag i stället plugga på det vi har nu som är roligt epelepsi och ms och annat som är smarrigt att läsa om men inte att ha. Och sedan ska jag till sofie och så ska vi på bio(flickan som lekte med elden).

Stickning

håller på med en liten vante. min första vante och min första stickning med mönster jag undrar jag hur det här skall gå. Men försöka bör man annars kommer jag bara sticka randiga halsdukar resten av livet. Inget ont om dom för det har jag gärna gott om men endå omväxling förnöjer. (jag har bränt mig på fingret om någon mot förmodan skulle undra)
.

Vackra bloggar

Tänkte tipsa om lite vackra bloggar som gör mig helt varm inombords. Och får mig att vilja bli färgglad och sprudlande.
http://www.abeautifulmess.typepad.com/
http://www.folkbladet.nu/?cat=89
http://racheldenbow.blogspot.com/

en fantastisk karl

Nu ska jag berätta om en fantastisk karl(eller vad vet jag egentligen). Vi hade honom som föreläsare i dag. Och innan tänkte jag nerver och hjärna det kommer bli tufft men så kom han in i  klass rummet, med hat stjorta, kavaj och fluga. Han la son portfölj på bordet och sin fick klicka på. Fantastisk bara till utseende(och då menar jag inte att han var vacker eller något sådant, andreas du behöver inte bli orolig:P Jag menar hela hans stil). Han var som hämtad ut tidigt 1900-tal. 
Men så tänkte jag ändå han kan blir lite tradigt gubbig kanske. Men så fel kan man ha. För han berättade och kanapt att jag ens ville ha rast så intressant var de. Han får pris som bästa föreläsare av mig iallafall Lenart kommer på en fantatisk andra plats. Men denna karl hoppas jag vi har mer men jag är misstänksam. 
Jag önskar jag tagit en bild på karln men det blev inget med det. tyvärr

mår som jag förtjänar

(från en annan dag)
Shit Lars(jenny säger så, så det gör jag med) som jag mår idag hade jag lätt kunnat ligga här i sängen hela dagen. Men för en gångs skull är det faktiskt värt det för igår var mycket angenämt. Dock kunde jag hoppat sista glaset vin och shoten dom var totalt onödiga och gjorde att det bara sa pang på vägen hem(så otroligt onödigt, ingen dricka efter 12 borde man köra på). Blev mat på burger king med karln och sedan hem gång. Det är väldigt trevligt att ha någon att åka hem med måste jag säga väl hämma somnade jag som en sten.  Och sedan vaknade jag sedervanligt på morgon kvisten med hjärtklappning och enorm törst. 
Nå väl nu ska jag ligga här och bara gotta mig i lite bloggar för att sedan bege mig till pappi som fyller år.