Hus passNu är jag i utby njuter av den skogiga luften och tar promenader med bamse. Känns skönt att vara hemma(elelr vad det nu är) i bland. Ska vara det tills åp söndag sedan hem till hisingen för att jobba en vecka och sedan tillbaka hit för pass i lite mer en en vecka till. I kväll vankas det grillkväll Hoppas det blir trevligt. :D

Passar desutom tea(sofies hund) snaka om energi bamse kollar på mig med vädjande ögon för hon springer fram och tillbaka som en tok, men söt dte är hon.

Mormor

Beger mig senare i dag till mormor för att bosätta mig där tills morfar kommer hem. Efter som att hon är sjuker och behöver nogon som tar hand om henne. Andreas var snäll så jag fck ta med mig macen därimot finns det inget internet där så det blir inga inläg på ett tag framöver. Kommer förmodligen spela en härrans massa soms och läsa böcker. Och så kommer jag sakna mig galen på andreas, men han skall komma och hälsa på på onsdag i allafall. Och på lördag blir det ullared hur nu jag ska ha råd med det nåja vi får se.

.

SöndagI natt sov jag dåligt för andreas skrämde livet ur mig när han skrek och sedan inte svarade och vaknade. Konstig typ den där :P . Planerna i dag är inte många ska fölrsöka städa det här huset och få bort alla bannan flugor Sedan blir det nog mys kväll. Gött är det också med lite kallare väder bara en två dagar hoppas jag på men endå inte så mycket bastu. Dessutom jobbade jag på brännan i går vid saltholmen, och den tar sig !

.

motljus


en till "misslyckad" bild.
insåg i dag av lägenheten en på insidan, så i dag blir det att spendera tid på balkongen. Och blir det kortspel och trevligt sälskap i en park(vilken är ännu inte bestämt).

.

pinup make up

Har roat mig med att sminka mig i dag och i går måste bara tipsa om denna make up artist. Så himmla söt.  

Ankbäbisshit jag är galet svag just nu. Blir yr varje gång jag ställer mig upp och känner värmen sprida sig, vilket gör attd et får bli en salad i kväll fast jag tänkte att jag skulle vänta tills i morgon. Men min kropp verkar verkligen behöva det Och den skall lyssnas på också.

.

sweeny todd
Mycket trevlig film det trevligaste är dock filmningen Handlingen är mycket skum och bissar men jag gillar den ändå Dessa två skådespelare toppar dessutom min favorit skådis lista. 

Tredje och sista dagen med vätskekost, börjar bli tok trött på det här och s
kakis. Men samtidigt känns det bra. I dag vill jag gå på stan hoppas någon vill gå med mig. Har så mycket jag vill köpa dock väldigt lite pengar men ändå. Annars blir det nog en slapp dag. Jag orkar inte så mycket just nu mycket i huvudet och så.