Stressad

ska hem till mormor och morfar snart äta middag och så. Sedan ska jag till mamma och pappa och ta ett familje kort som min farfar önskar sig fr se hur det går sedan tänkte jag övningsköra dte är väl lika braoch passa på tänker jag. Och sedan hem plugg plugg för på fredag är dettenta igen PÅ närvsystemet, sinnerna och det endorina systemet. FY fan hur ska det gå jag måste få in dte här det hade varit så skönt att klara allt på e gån slippa tänka på det på julen och så. Men det känns minst sagt tuft.

Uch j längtar verkliogen till jullovet det ska bli s¨å skönt jag ska verklogen försöka släppa en hel l av skoln bara ta dte lugnt oc njuta för sedan är dte ett halvår till sommaren.

.

ryss och rusk

nej så heter det väl endå inte. nej g vet inte.
I dag har jag i alla fall fått gjort endel åkte tidigara till skolan för att plugga sedan en föreläsning om  det endorkrina systemet(hormoner och körtlar). Ganska krongligt men dte ska nog gå. Tenta på närvsystemet, sinnerna och det endorkrina systemet på nästa fredag. Läbbigt.

I allafall det e ganska intresant det här med olika grupper. I våran klass är det verkligen grupper alltså typ som igymnasiet och på högstdiet man k tro attd et skulle släppa men detgör det inte dom tuffa hängerdär bak är lite mer högljuda snakar myckt. I mitten ett gansa intet sägande gäng skulle nog säga att jag ofta sitter där inte så mycket frågor, lite blygt och längst fram dom som verkligen går in för det.

tjo

royal tennenbaums

I går firades som  sagt Andreas födelsedeag vibörjade med e runda på stan jag köpte ännu mer akvarell färger och andreas köppte ett par chinos. Sedan lunc på jensens biffhous eller vad det heter.(värkligen att rekomendera.billigt smarrigt) sedan åkte vi till slottskogen och andreas gick och var nostalgisk :D. vi fikadepå vasa och åkte sedan hem en stund slappade åt thai mat och på kväln kollade vi på mdagaskar 2 på bio. as rolig film. 

nå väl i dag ska det tränas och pluggas, jag har slappat så med plugget det senaste dte e verkligen int bra så nu är det nya tag som gäöller inför tentan nästa vecka. en imitation av bruden i royal tennenbaums


Det är ingen vanlig dag..

.. för det är andreas födelsedag.
Så i dag skolakar jag och tar en lugna morgon har fixat frukust på sängen och kollat påthe simsons på datorn mysigt.

any way tänkte visa två bilder för jag blev så glad när jag kom på hur  man kunde göra så här säkert något alla vet en jag tyckte dte var kul i allafall haralltid undrat...
bild 1:

bild2:


.

red headigår låg jag här bakis och dan kände mig totalt under stimulerad och tänkte hej ja vill måla lite. men jag hade inga som helst penor dom är bort tappade någonstans. så i dagköpte jag två fine line pennor två akvarell färger, en pensel, ett rit block och 6 blyertspenor med olika mjukhet och allt detta för ändast 140 spänn det kallar jag ett kap.
så när jag kom hem satte jag i gång det här är en av mina skapelser... behöver ändras lite men jag e ganska nöjd i allafall.

.

sämsta belöningsmaten någonsin

kan vara nacho talrik. FY FAN. jag tänkte jag skulle lyxa till  i gå för att försöka sluta tänka på tentan. så jag köppte nacho chips och gräddfil, salsasås, ost och cola. mums det var skit gått åt massor. och så gick jag oc la mig. Tänkte jag kommer vakna massa gånger och vara skit stressad. men istället vaknar jag och jar hur ont i magen som helst min magsyra bara väller ut i strupen. ochinte hr i någon samarin heller. nej jag ska aldrig mer äta stark fet belöningsmat när j är stressad. USCH

anyway nu ska jag snrt bege mig till borås och skolan för att skriva tentamen som det så tjusigt heter. försöker att inte tänka på musklerna och bara innerligt hoppas att dom sitter där, benen känns lungt där tror jag inte att jg få några fel men musklerna är luriga.åh nej int tänka.

i allafall så ska jag och andreas bära oss av till sthlm efter tentan det ska bli så himmla kul !jag verkligen längtar träfa sofia shoppa och bara komma bort lite för denna helgen måste jag verkligen inte plugga och det är en riktigt skön känsla.

morgonstund

fy fan för att gå upp innan sju det är alldelles rysligt mörkt ute och det är dags att ta sig i kragen och gå till skolan, uch jag e bara så himmla galet trött oc min näsa är täppt och huvudet stort som en vattenmelon(och  det är störreän vad det brukar vara). Men jag måste baragå på den här lektionen annars kommer jga inte att fatta ett piss . sklett och muskler erkar kanske inte så svårt men som jag fattar det ska alla ben och muskelnamn läras in. I går när jag sa det till andreas sa han att men det är väl inte så svårt men vet ju redan en del, lår muskeln mag muskeln smalenet osv. Fast vi ska kunna det på lartin så det enda jag kan är väl typ biceps och triceps så jag har en del att lära mig i helgen. Fast det är ganska roligt så jag ska inte klaga.

för att nämnanågra

solong.

sjukling

i dag har jag varit sjuk den här förkylnbinge vill inte ge sig och jag vill träna uuch. mysigt dock att andreas också var sjuk så slapp jagvara själv och i kcäll ska vi kolla på film kanske lite gotti med? fast det är juh bara torsdag. I dag har j underhållit mig med att vara galen på mig själv och the sims alltså jag har tappat bort fodralet med serenumret så ändra andledningen att jag kan spela ä för att jag använder någon annans men nu i dag vlle jag fixa massa nya grejer. men det verkar som man ,måste vara uppkopplad då och vips blev det så dåligt att jag inteka det efter som serienummret är fel. HALLÅ varför skriver dom inte det på cd skivan? det hde väl varit med praktiskt. I helgen ska jag ner i källaren och leta. uch.

anyway nu ska jag friskna till föri morgn måste jag till skolan vi ska gå igenom rörelseaåparaten(d.v.s. muskler och sklett) och man blir inte klok av boken så det ä'r bara att ta sig dit trotts allt bara 3 timmar.


så här ser andreas ut när vi umgås. jag ser ungefär lika dan ut fast i sängen med datorn i knät. för övrigt ser hanb ut som 5 på det här kortet.. det är han inte. :P

.

tom och fri

nu är tentan klar så otroligt skönt och jag hoppas att dte gick bra i vilket fall sm helst är den klar awwi. I går blev det tantadagen till ära utgång först kellys och sedan vasastan dte var trevligt men åkte hem innan tolv gammal oh sleten som jag börjar bli, nej skämt och sidi så tror jag att jag hade feber i torsdags så jag ville inte vara för elak mot min kropp. Nu ligger jag här känner mig tom oc härlig. Måste nästan inte göra något alls i  ska städa mn sedan finns det inga måsteoch jag har besämt mig fr att inte kolla upp något om nästa kurs färän i morgon kväll. Dock är jag lit halv bakis och som alltid då omättlig. Jag förstår inte vad man ska gå och bli så hungrig för och sull säkert kunn ära en hel ko. eller nja.
dags för slappande till gossip girl


.