praktik

ledig i dag helt underbart man fattar inte hur bra man har det om man inte få det lite tufft gissar jag. fyra dagar är avklarade två till i helgen.  Kan inte påstå att jag har något liv utöver praktiken för övrigt men jag gör mitt bästa för att klara av det här. Nåväl praktiken går helt oki. Jag är fortfarande besviken på upplägget jag vill gå med en sjuksköterska för det är väl det jag ska bli. Har dock pratat lite med henne och fattar det som jag ska få hänga med henne i bland. Hoppas på det. Annars känns det ganska mycket som ett jobb. tyvärr. jag plockar disk gör mat . Men det är mysigt att prata med gammlingarna och hjälpa dom. Det är bara det att jag vill se sår, blod och annat spännande jag vill ta blodtryck socker puls osv. Hoppas att det blir mer av det verkar dock som att detta inte görs på boendet. time will tell. 

i dag ska jag på stan med andreas ska äta ris med curry sås köpa en hjälm och spana lite pengarna har juh kommit. Wihi. 

.

nervvrak

i morgon börjar praktiken och som inför alla sådana här saker blir jag tokig. Är helt uppivarv och vet inte vad jsga ska ta mig till och så vill jag bara äta, haha uppehålla mig med något annat för jag blir tokig annars. Undrar hur det kommer att gå, fem veckor ganska lång tid men även en mycket kort tid när det hela är över. I morgon ska det gås upp kl 5 och ta bussen mot skene en stad jag aldrig varit i hur ska jag hitta? Ja det får lösas i morgon det kan väl inte vara allt för stort? nej hoppas inte det. Sedan kommer problem numer två att hitta till rätt avdelning och till sjuksköterskona som jag tror jag skulle vara med först. Sedan ska jag ta mig igenom dagen ta mig hem och ladda om. HJÄLP jag är galet nervös.

.

gravid noja

det är sjukt men jag får sådan otroligt längtan efter att bli gravid och med barn(inte med något annat om någon trodde det) i bland. jag vet att jagär för ung för osäker osv. men endå kommer det i blan men kolla på någon anna med vagn eller mage och så blir jag lycklig inombords. Men samtidigt så vill jag helt klart vara klar med allt gott klart ha körkort flyttat stabiliserat läget så att säga och jag vill inte vara först så dette är tll alla jag känner(som om det vore någon annan som läste det här..) att skaffa barn bums så kan jag passa jag lovar ett alltid ställa upp . så kn jag få råd sedan när allt är klappat och klart. haha tur att dom här perioderna inte är så jätte längeannars skulle jag nog bli tokig,...

.


Stranden 2009

skärtorsdagväntar på att det ska komma något barn utklätt till påskkärring men jag gissar att man inte gör så i den här delen av stan. Eller så kommer dom på lördag et är juh lite olika med det där.
nåväl jag har bestämt mig för att bli fit till stranden.

mina mål är fortsättamed bodybomp minst en dag i veckan
börja med yoga, body balance eller pilates en dag i veckan
komma i gång och springa, klara springa runt slätta damm det är sanerligen inte e lång sträcka kanske 1 km men det vore ett framsteg
äta nyttigt men inte bli fast
minska med 4 cm på rumpan till 103 cm och 2 cm på lår till 59
och kan ska icke väga mig mer än max varannan dag (för jag blir tyvärr som besat av dessa sifror kan väga mig varje kvart om det vill sig illa, så nu är det skärpning det där beteendet bor ingen bra av)

för och peppe så ska man säga det som är bra
jag tränar body pump en gång i månaden
har sprungit två gånger nu
äter minst fyra gånger om dagen
äter mycket mindre skit mat
äter massor med mer grönsaker.

 jag är faktiskt redigt duktig som det är nu behöver jag bar steppitup

.

6 april

tog ledigt från skolan inbillar mig att det kommer kännas lättare med paraktiken om jag tar det lungt innan. Men jag vet inte jag får juh pluggamer egentligen. nåväl jag fick pliuggat inför seminariet i morgon i allafall och det känns juh skönt. och så har jag tait promenad och städat endel hemma och det vill jag lova behövdes. Så det känns skönt mycket roligare än lagar och it

i dag har jag ätit bra i allafall knäckbröd till frukust, pasta med tomatså och gurka till lunch och kycklingsalad till middag smarigt har dte varit också ligger här fortfarnade mätt efter salden det kunde j inte tro,..

.

Fredag

är fortfarande upprörd over min praktikplats . och kommer förmodligen vara tills i det är över. I dag ska jag på kalas för farbror och kusin. som förmodligen inte änns kommer att vara där vilket gör mig helt vansinig jag förstår inte hur det kan bli s här och helstav allt skulle jag vilja strejka och stanna hemma men . det vorekanske barnsligt men jag har lovt mig själv att nästa gåång gör jag det. Jag vill träffa min kusin och jag mår dåligt i hjärtat av det här.

.

Praktikplats utdelning

oc jag har den stora lyckan att få komma på ett äldreboende i Skene. Inte änns borås fick jag vara i nej skene. Fy fan. Jag förstår inte änns hur det här ska gå jag får gå upp typ halv fyra. och på helger finns det ingen möjlighet. Så är det någn i sene som vill hyra ut en lägenhet i 5 veckor så är jag mer en tacksam. Och sedan att dte ä äldreboende gör mig galen jag kommer kanske träffa en sjuksköterska jag kommer inte få göra det hon gör. Vad är då meinge med att praktisera som detta? är det inte undersköterska jag ska bli? Eller har jag fattat det här helt fel...
JAG ÄR ARG och är inte ofta