4-1

det blev resultatet i matchen ett resultat man kan vara mycket nöjd med om man inte var på matchen. För det var redigt blandade kännslor. och med bara 3 poäng i serien behövdes verkligen en vinst. mot rögle kan jag i allafall tycka att resultatet borde bli bra och tack och lov blev det det. men det var enligt min mening bara honkens(målvaktens) förtjänst han var fan grym i mål inte som i första matchen nej han var grym  och det ser lovande ut synd att bakarna fummlade så mycket att han inte fick hålla nollan bara. för han hade det riktigt tufft ett tag och dte tycker inte jag att frölunda ska ha mot et lag som rögle på hemma plan det är det som gör mig orolig. men hoppas at honken kan ge backarna lite förtroende ochd et var någon femma som var riktigt bra så jag håller tummarna.

.

seminarie och hockey

planerna i dag känns ganska fllspekande. börjar med attåka till skolan coh sätta mig och plugga lite inför seminariet som börjar 1 och i dag ska handla om människan och hälsa. och jag tror mig tycka att jag har koll på grejerna bättre än förra gången så jag känner mig ganska lugn.Ska bara plugga in lite vård teorier. Sedan blir det seminarie öl /pizza med trevligt folk i gruppen och sedan förhoppningsvis hockey

jag hoppas verkligen på hockey shit det har jag verkligen längtat efter . hoppas dock at det kan börja gå bra för frölunda för just nu suger dom faktiskt. jagär lessen men det har inte blivit en upphämtnng från förra året trotts alla dyra köp. och ja jag är lite bitter. Men i dag mot rögle vorre skandal och inte vinna speciellt på hemma plan..

söndag


bild från hjältarnas torg i ungern.

igår var det inflyttningsfest hos sofie detvar najs hennes lägenhet är så otroligt fin. oc galet mycket mat smarigt.

i dag ska jag övningsköra igen läbbigt. hoppas min bror ska med det hde varit kul. sedan ska jag träffaa sofia det ska bli jätte kul inte varje dag hon är här lixom. dessutom är dte gött att vi entligen kommer tll skott och ses.

.

Håkan hellström
här har vi lite bilder det var sjuktsvårt att ta kort i går men här är lite av det i allafall. Så härlig konser och sådan nostalgi tänk som jag var då när jag köade typ 14 timmar för nya albumet eller signeringen när man kände typ alla i kön och kastade stjärnor runt sig magisk men tragisk :P
.

vårdteorier

i dag har jag pluggat gärnet har en liten paus nu ska sätta mig i typ en timma till sedan för att bli i allafall lite mer klok. Det är svårt men vård teorierna för jag har svårt tt se skillnadena på dom försöker stapla upp och få ordning. Men vårdvetenskap är en alldelles för ungvetenskap tror jag det finns inte så mycket olika teorierd dom handlar alla om pasienten i centrum som n individ med egna behov.

det sk bli skönt när tentan är över fast jag är lite rädd för humanbiologin det låter som att man ska lära sig en himmla massor med latinska ord. och glosor har jag aldrig varit bra på.

men jag ska bli sjuksköterska och då får man hålla ut
.

håkan hellström

 
spelar i dag på liseberg as kul och nostalgiskt jag hoppas dock att ha kör mest gammla låtar är inte ett stort fan av den ny skivan tyvärr kanske har jag lyssnat på den för lite men ag tycker han skunger ännu värre än vanligt. any way det ska bli kul.

body balance

idag gjorde jag en tl träningstabbe.
jag tänkte lungt och fint hade varit trevligt lite avkoplat osv. så jag bokade ett body balence pass kommer dit siter och väntar så kommer han som har det och virar värsta lindorna runt händerna och jagtänkte jaja vissa vill väl ta i . kommer in och så börjar värdens konditionspass hoppa och slag. tänker dte är bara och hålla ut den där balansen kommer väl sedan. NEJ det gjorde den inte. när jag kom he insåg jag att det var ett annat pass som gick samtidigt och måste ha gått någon annanstanns. Så nu vet jag hur man slås. Och jag kände migså borta och karln sm hade hand om det kollade lite medlidande på mig . men va fan jag har skit ont i foten ochdär skulle jag stå och hoppa i en timma fast jag trode jag kulle få göra värsta avslapingsgrejerna.

jag gjorde samma sak på friskis och skulle ta ett vanligt medelpass. vips står jag där med stepupp bräda och hoppar fy fan jag som just hade lärt mig friskis passet.

nu har jag i allafall tränat ordentligt.

.

skolk

eller dte var det inte för föreläsningarna är juh frivilliga nu mera me jag valdeatt inte gå dit gick till vårdcentralen för att kolla vad det är för fel på mitt huvud men läkaren sög och jag ä så dälig på att säga att jag har ont så jag gick hem igen efter att han kollat i öronen otroligt meningslösa 120 kronor. fy fan jag ska ut och förbättra vården det här går inte

så i dag har jag bestemtför att ha en plugg fri dag jag har köpt godis och ska kolla på idol. inna harjag snokat runt på bloggar någon som har tips på lite bra så ä det välkommet!. och så har j spelat the sims . me like.

.


morgon stund

sipp sapp supp nu var det dags för en ny vecka. Denna veckan ser dock mycket bahagligare ut en tidigare veckor. jag har bara tre dagars skol tid och sedan två egna studier dagar och vi har samma litteratur till alla dagarna inte för att jag läst den men hoppas på att jag hinner det i kväll.
och så ska det tas tag i träningen förra veckan blev det bara en gång men så kan det bli i bland. började spela sims i går med alltså säga vad man vill men det är underhållande.(bild från ungern)

ett kärleksbarn :P

tihi nördig
jag härmar blondin bella :P


egendag

i dag har jag tagit mig en plugg fri dag tanken var inte såpdan men jag var så slut i huvet så jag köpte mig en damernas värld satt mig i soffan tog mig en tupplur och sedan åkte jag in till stan med sandra och fikade på vasa. det blir en jäödra massa tjat och det e gött tycker jag.

nu sitter jag här pojkväns fri och kollar på nya sesången av lyxfällan.  mums
och sedan hells kitchen.
jag älskar hösten efter sommaren för alla tv pogram börjar igen .

.


virrvar

fick banga att övningsköra i dag. det pallar jag inte  hade sjukt mycket att läsa insåg jag. shit jag måste lära mig at sortera men det där md salstentor skrämmer mig. Jag som bara haft hem tenta innan då har man juh alla anteckningar oc allt nej nu jädrar ska det kunnas i huvet. På fredag har jag i allafall självstuder då ska det struktureras upp en del. Men som jag såg på shemat är det nog lite mindre at läsa nästa vecka puuh. Och det här ska vara den enkla kursen uppskrämd svar ja!

I morgon ska det läras lite genus inom vård yrket sådant är intressant tcker jag.

nej nu sitter jag mest oh väntar på att karln min ska komma hem typiskt att han går i skolan på eftermiddage och jag på förmiddagn. Har i min väntan städat lit srivit resept som ska settas upp på insidan av kökslukorna lite hemtrevligt tycker jag.

dessutom ska jg tilläga att jag tränade i går och dte absolut besta med det är at jag slipper träna i dag min nya fillosofi.

solong

stress


(ett foto från ungern)

förstår inte hur jag ska hinna med livet.  Plugget är svårt  att vänja sig vid och tt läsa alla dessa sidor och sedan memorera för en tenta v unbte hur detska gå, samtidig ska j hinna träna 3 gånger i veckan, övningsköra ta körkort så ska man hinna städa tvätt äta gå på toa och på det ska jag hinna umgås med någon också. Jag blir total stressad av min sitvation men jag hoppas attd et stämmer att man kommer in i det. Att detska bli en vardag att leva med. just nu ligger jag efter vilket jag typ gör varje veck s hela helgen går nästan åt till att läsa.

klagosång

.

Utkast: vips har ...

vips har man börjat ett nytt kapitel i sitt liv.
Går här med i skola i borås, läser typ hela dagarna för att hinna med känns det som. Och så har jag köpt års gym kort nu ska jag bli stark i mina stackars muskler. Jupp nu ä det dags och jag och andreas har gått i hop vilket gö det ennu roligare. Han få förklara alla maskiner för mig för dom är svåra. oc jag känner mig inte hemma. 

Men det känns bra jag känner mig på gång sätta stopp sl