Frisyr

Är sjukt sugen på denna frisyr men jag måste nog ha lite längre hår först. Men mums. Bara det inte blir för krulligt men jag hoppas det blir bra.

För 5 år sedan

Om en vecka befinner jag mig i ungern och om mindre än två i kroatsien, det skall bli fantastiskt!

Sist jag var där var för 4 år sedan då såg dte ut såhär.


Min bror såg ut så här, ååh så liten han var.


Framor och farfar.


Jag var smalast ever, så smal blir jag nof aldrig igen och det är nog meningen.


Min gammelfarfar levde och fyllde 95.

Jag längtar.

Kalas dags

mamma fyller 50 i år och i dag blie det stor kalas. så här går jag....
 Ha det så gött.

Changeling

I går kollade jag och andreas på denna bedårande och hämska film. Angelina Joli är med, och jag är typ kär i henne.
Hon blir av med sin son men får fel son tillbaka.
Den utspelar sig på femtitalet och allt är vackert.
Hon får hjälp av denna man för att hävda sin rätt.
Men låses in på mentalsjukhus.
Ställer sedan staden inför rätta.
Och besöker fängelset. Det sjuka är att det är en sann historia om polisen i los angeles. Berättelsen är tårframkallande och scenerna otoligt vackra.
en 5 skulle jag ge den.
.

Som bara båtar kan

Något av det finaste med göteborg är givetvis hamnen och närheten till vattnet. NU bor jag på den vackra ön hisingen :P och promenerade in till stan över bron i helgen. Roligt att kunna ta lite båtfoton från ovan.

En lördag i soligpark
I lördags var jag i parken med denna vackra brud. Mycket trevligt det åts glass och jordgubbar. Jag bara önskar så attd et kunde vara sommar föralltid. Och att man kunde vara ledig jämt och ständigt.

Vi hade otroligt mysigt om jag får säga det och när jag kom hem hade jag bränt mig på axlarna, Årets första bränna avklarad. Men den la sig fin fint dagen efter.

.

Ego

i dag har jag sprungit min första spring runda på evigheter, kändes ungefär som att jag hade astma men jag tog mig runt i allafall nu jädrar ska det trännas. Snart skall jag åka in till stan och möta upp Lina det var sjukt längesedan...
och så tänkte jag bjussa på en liten spellista. Enoy. Lite kärlek och en massa sommar.

The imaginaruium of doctor Parnassus

Denna film har vi unnat oss att inhandla och kolla på i dag till taccos. MYS. Lilly Cole var med som enligt mig är snyggaste modelan just nu MUMS.
Det var en mycket knepig men otroligt fin film om denna man som kunde förverkliga folks drömmar i ett drömmland
Dom åkte runt för att skapa en föreställning av detta vilket inte lyckades något vidare
tills denna man dyker upp (Heath Ledger, hans sista film) 
Bakom denna spegel gömmer sig drömlandet
Där det stundom ser ut såhär
Dock knepig film att förstå sig på och den får nog bara en treochhalva. För den var fantastiskt fin men jag förstodd den inte.
.

Nya kakelplattor i köketBeklagar för den dåliga panoramabilden längst ner. Men jag har helt enkelt inte orka att göra om det. Så här blev det med dom nya kakel dekorationerna. Jag är måttligt besatt av denna färg den är fantastisk.

.

Utemöbler byggeHar roat mig med att bygga denna pall x 2 som vi skall ha som utemöbler på balkongen. Hoppas på att dte kommer bli jätte mysigt och det tror jag också. Detta var en av sakerna som införskaffades på Ikea i dag med mamma.

.

Blommträd

Dessa obligatoriska blommträds bilder. Sådana bilder gör mig egentligen tokiga. Men det öär otroligt tacksamt att ta kort på i allafall.
I dag har jag varit ute på en promenix samt städat och fixat i köket skall lägga upp ett inlägg om det i morgon tänkte jag. och så har jag nu tagit min en väl behövlig paus. om två timmar kommer mammi och så åker vi till Ikea. det skall shoppas big time. ååh det kommer bli så fint här hemma. 
.

Bröllop


Dom hade förberätt små rispåsar. Varför kastar man ris btw?


Fina paret


dukningen


och denna fantartiska bröllopstårta.

Väljer att ta lite anonyma bilder och publeserar då jag inte hört om det är ok.
Var på bröllop i helgen. Snorig och dann var jag men vackert var det i allafall. Fina tall och barn lyckligt springande. Vilket gör att jag nu är helt bröllops och barn tokig. Men ni kan vara lugna jag kan tygla mig.

.

Nya nummret av elleDet här omslaget gör mig helt varm i hjärtat. Jag vill också möta badsesången med vackra röda läppar och vackra väskor.

Skärpning


(Fönstret i sofies stuga)


Nu får jag skärpa mig och ta tag i det här igen ursäkta blogg torka. Nu laddar vi på nytt. Inte massa tråkiga blaj inläg nej nej. Vi planerar här hemma att göra om lite det ska bli så kul att få köpa lite grejer till sovrummet och balkongen äntligen! Det blir av till helgen. Och jag skall verkligen ladda min energi och göra fin fint!

I kväll bär det av mot en mycket intressant kväll på psyket. Hoppas att jag kan behålla all min energi, för jag älskar att känna mig energirik.

.

Sjukling

Har snart snuttigt upp en toa rulle. Har piss ont i huvudet och mår helt enkelt inte på topp. Ni får därav nöja er med en bild från ett grupparbete där jag spela rökande kvinna med hjärtproblem(här har vi en av lösningarna: Aktivitet). I natt trodde jag huvudet skulle sprängas typ så det blev inget Borås i dag. Och bröllopet vi ska på i morgon som jag har peppat för känns inte lika pepp. Kul att sitta där med Rudolf näsa. Nåväl jag kör på tricket dricka ut alla baskillusker, oklart om det kommer funka men jag ska dricka kopiösa mängder vatten och te, eventuellt öven köra saltlösning genom näsan. Jag har till alla knep. Har ni något tipsa mig.
.

Tea

Sofies hund Tea otråligt bedårande. 
I dag har vi haft bjudning för Mormor och Morfar. Det blev thai ala carita och andreas. Med choclate chip cokies till kaffet. Skulle juh kanske tat kort på det, men de tänkte inte jag på så det får blir nästa gång jag gör det. Är otroligt trött i dag och har ont i halsen. Och önskar att i morgon inte kommer. Jag vill inte åka till borås. 
.

Lycka


min älskade älskade vän frida med hunden Tea i bild. gillar den skarppt. Hon ser ju helt strålande ut.
Nu får det allt bli sommar ränker jag när jag ser den Nu får allt bladen på träden slå ut på riktigt och nu får det allt bli ok och lämmna jackan hemma. Nu vill jag ha sommar!

I dag ska jag jobba kväll Och få betalt, WOHO. Min sista berevidgång sedan får jag egna vingar. Jag skall få min lägemedels och sond deligering i dag tror jag spännande:D.

.

en gåta

"Om tuppen lägger ägg på taket åt vilket håll rullar ägget?"gåtan komponerad av Andreas(L).
Han tror nämligen att min blogg kommer bli top notch om jag kör med lite gåtor, haha 

Mustach

Just nu har prostatacancer fonden sin kampanj. Och självklart vill jag vara med och stödja. ett stort plus är att deras pin är helt bedårande vacker. 


Kedjor.

Landet.


Väntan på färgan från orost till flatön. Frida netin andreas sofie erik och tea.


Framme i stugan som är helt farntastiskt fin med alla små gulliga inredningssaker.


Det blev lite bubbelrosé, och grillat.


Sedan spelades det galen panna(Erik var brian från backstreetboys. Det var nog den svåraste)


Netin var Maria Cary och lyckades gissa det snabbt otroligt förbluffande. Sedan sommnade vi gott allihop.


Jag och Andreas vaknade tidigt och gick ut på en promenad.


när alla hade vaknat gick vi ner till havet för att fiska krabbor.

Krabbfiske


Det var lite si och så med fångsten och alla tröttnade utom jag och Sofie.

Vilket belönades med denna storra krabba. Dom fick självklart ha rejs tillbaka ner i vattnet när som varit upp fiskade.


Sedan blev det grillkorv till lunch.


Och slutligen grillade bi marchmallows. MUMS. Sedan åkte vi så sakta hem.
Det har varit en helt fantastisk liten mini semester.

.

mysigastegatornaennu en gata i rida. Gatorna var det absolut mysigaste med den staden. Jätte fint var vad det var.
Bilder från landet kommer i morgon. Jag har fått i hop en hel del.

Beger mig ut på landet


(fotograf andreas(han syns i glasögonen))

I dag far jag i väg till landet. Vi åker till flatön, jag andreas, sofie erik och frida och nettin. Det ska bli mysigt med grill och krabb fiske. och jag skall passa på att fylla på kameran med massa fina bilder så det blir lite nytt och färskt. Ska bli helt fantastiskt att få komma bort lite. som em mini semester.

.

en gata


En annan gata i Riga

Skall snart till att fota lite nya bilder men en så länge har jag noll tid i morgon är jag i borås från halv 9 på morgonen till halv 10 på kvällen. Det är bara att bita i det. Men sedan har jag fyra dagars borås fritt det är fantastiskt faktiskt. Jag vill göra så mycket mysiga grejer så ni anar inte. Bara vara hemma och sova till typ åtta känns fantastiskt just nu.

LOVEHade ont i magen påpraktiken i dag igen! Tog mig i kragen och beställde ny läkar tid vi får se hur det går på torsdag. Sedan åkte jag hem tidigt och så möttes jag utav denna skönhet hemma. Något som jag absolut inte väntat mig då han skulle jobbat till 8. Men glader blev jag och vi gick och fixade bilen som det varit punka på för att sedan ge oss till ikea.

Nu ska jag göra det jag egentligen skulle gjort för mycket längesedan Skriva på mitt skolarbete.

.