Färg eller svartvitt

Vad tycker ni?

ValmoI dag stod det på planen att vi skulle till Lysekil och slappa. Men icke sa nicke dt ville inte våran bil och i uddevalla fick vi snällt vända om. Växellådan är förmodligen DÖD och Bilen måste nog skrotas. Mitt i sommar nedrans otur.vi som skulle åka på massa mini weekends. Nu blir det trånga bussar resten av sommaren alternativt en ny bil och ett mega stort hål i plånboken och drömmen om en kamera kan jag bara läga ner.


Piss skut. Nåväl i kväll blir det att kolla på spanien och portugal. Håller givetvis på portugal.

.

Midsommarafton


I år firade jag midsommar i detta vackra hus tillhörande Agnes föräldrars. Mycket mysigt.


Det bands kransar


Skålades och drack.


Gjordes i orning inför middagen


Fnissades.

Gjordes tårta


Och dansade runt midsommar stången mycket trevlig middsommar med andra  ord.

hjärtan

Har haft en underbar midsommar. Jätte god mat lekar och en midsommarstång. Jätte mysigt folk och festa hela natten. Tyvärr satte ibs en stopp för mig ennu en gång och jag fick krypa till bädds vid elva utan tårta, piss tråkigt och jag blir minst sagt nerdstämd när det här sker. Men alla var väldigt gulliga. Och fram tills dess var det helt fantastiskt.
Bilder kommer en annan dag, för kameran är i rävlanda och jag skall iväg och jobba kväll alldelles strax.

Balkonger

Romantiken i blommor på balkongen är helt fantastisk Åh jag önskar så att jag kunde få blommor att överleva då hade min balkong varit helt förtjusande skall ni veta.
I dag har vi haft en fixardag här hemma. Första gången på ja sedan vi flyttade in nästan. Äntligen börjar pyssel/data rummet få lite stil. Snart ska jag iväg och springa med Anna en mycket trevlig sak att göra.
.

Kroatsien


(Opatija, Kroatsien)


Skulle jag tipsa om ett land i världen skulle det vara Kroatsien. Jag tror jag smäller av det är helt fruktansvärt vackert. Berg med massa skog, klippor och gammla små städer. Nu har jag viserligen inte varit i hela landet. Men uppe där jag har varit är det hur fint som helst, Varför åka till thailand. Nej Kroatsien är mig nummer ett land.

Saknar värmen, vad är det med Sverige Är det inte snart juli?

I kväll blir det i allafall jobb. Hoppas att det skall gå bra. Ska få min medicindeligering spänande :D.

.

Översvämmning

När vi kom till Ungern var det Översvämmning i donau och i flera små åar runt om i landet. Så här såg det ut.

Och två färg(jag gillar inte att göra så här bland svart vitt och färg men dom blev så otroligt mycket bättre i färg).Home sweet home.

Nu är jag just hemkommen har ätit lite mat och laddat in bilderna på datorn det blev en heldel kan jag säga. Andreas måttligt road över detta och frågade tillomed om vi kunde gå ut bara vi, utan kameran haha.
Har dessutom fått en god nyhet jag ska läsa barn kursen till höst. Vilket känns underbart. Trode först jag inte fått den men jag hade fel tack och lov. Mitt mål är barn på ett eller annat sätt.Det är där jag vill jobba.

Farväl sverige

Nu åker  jag till ungern och sedan kroatsien. Jag blir borta i 2 veckor. Ses sedan då är föhoppningsvis kameran helt tok full med grymma bilder.

Bye Bye

Andralånggatans dag


Besökte andralånggatan som hade födelsedag jag var där med jenny och sandra.

Dom sålde öl på gatan

Det var tok mycket folk

Vi var fnissiga och glada

Och spanade på folk som hade det glassigt från sina fönster

Flera djade på gatan mucket fint

Men jag undrar vda den här kvinnan tänkte när hon åkte gatan fram.
Där fick min kväll tyvärr sluta eftersom jag skulle upp och jobba tidigt dagen efter. Men det var mycket trevligt och jag hoppas att vi ses nästa år igen!

Grill mys


I lördags startade jag dagen sent emd att åka till sofie och fridasbakgård. Lisa supriceade med att vara i göteborg mums.

Frida smaskade på dessa Otroligt fin färgkomboVi startade grillen och det blev aningen rökigt :P


mums!

Tenta firandeTentan är avklarad och firades men mycket trevligt vinoch sällskap i slottskogen. Tur att vädret var på våran sida i år. Nu är det bara ett år kvar sedan är jag sjuksköterska, HJÄLP.

Öka farten...

... sista kvarten TENTA!
Nu är sommalovet ruskigt nära bara en sista pluggdag och en liten tenta sedan är det LEDIGT. Och det kommer bli en helt fantastiak sommar jag känner hur det spritter i hela kroppen. Men nu ska jag anstränga mig en sista gång åka till biblioteket och stenplugga!
.

Flickr favoriter.

1 2 3 4 5 6 
1 2 3 4 5 6
1 2 3 4 5 6  
1 2 3 4 5 6 
1 2 3 4 5 6 
1 2 3 4 5 6