Ideal

Jag blir så trött på det här. På dagens ideal och på hur jag på verkas av dte. att jag också vill se ut som angelina joli, och alla andra smala hollywood skådisar. Allså shit dte e verkligen jätte fint och vara smal Och jag  helt avis på alla som är det naturligt. Det är dte som är felet varför ska jag vara det, varför kan inte jag bara var jag precis som jag ser ut och varför är dom smala helt överrepresenterade med människor som äter på tok för lite av olika andledningar.

Så varför vill ja se ut som dom? Varför skulle jag älska att ha så smala ben att om jag stod med fötterna ihop skulle mina lår inte nudda varandra? varför vill jag helst av allt va en av alla dom som inte ser njutning i mat och bara kan låta bli?(eller det var kanske inte hlt sant jag gillar faktiskt att gilla mat men tänk om m kunde byta ut det till något annat)

shit varför ska det vara idealt at äta en hamburgare om dagen? Det borde vara idealt att äta helt normal hälsosamt träna lagom mycket och må bra. oavsett hur du ser ut skulle väl dte vara bäst.

shit jävla ideal och shit vadjag intevill tro på det men endå trånar efter "denna smala kropp".

.

tips

kolla in denna bloggen http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.2202791 hon är sjuktduktig och rolig att läsa.

.

lördag

jag tror vi alla, eeh du och jag? kan kostatera att det här med att hålla en blogg vid liv inte är min bästa egenskap. Har kännt mig helt utmattad pga skolan och förra tentan gick inte direkt strålande. I allafll nu är det helg och bara måndag och tisdag kvartills jul lovet. kanske blir dte mer aktivitet här då, ingat jag lovar dock.

Något som stör mig är viruset pådatorn jag blir galen och jag hittar inte skivorna till satorn så det ser ut som att det får bo kvar ett tag till då inget viruspogram går att instalera. Det gäller knske att bli vän med det som fågeln i vägen jag funderar på att döpa den tll något, det blir juh lite mer personlig på så vis och våran värd har väl glömt det eller så är han bara galet seg.

Något posetivt kan faktisktg sägas om skolan o allafall för på måndag är det mtspjälkniingen förmodligen galet kompliserat men endå Jävligt intresant tycker jag

nåväl i dag har jag tränat 50 min på stavgångsmaskinen(som säkert heter något tjusigt jag hoppas du fattar) sedan började jag på min ny inköpta bok en shoppaholics bekänelse ska bli intresant vart det kan föra mig verkar lovande en så länge. Känns bra med en lagom seriös bok jag orkar inte alla självbiografier om misshandlade barn för tillfället även om det verkligen är en a mina favorit kategorier annars det eler psykliskt sjuka och depprimmerande. Nu allså en halv vändning shopping lyx men endå "lite" ekonomiska problem.

solong