En kultur tisdag


I kväll tog jag tag i mig åkte in till stan och åt sushi


Vegitarisk är den bästa smaskens


Frida var med


Jag hade strumpbyxor med hjärtan på mig

Efter maten gick vi upp till stadsteatern och kollade på förhandsvisning på Den inbilssjuke.Jag gillar det och hoppas att jag en dag blir som dessa förtjusande damer. Pjäsen var tyvärr inget att hänga i grånen och jag skulle inte rekomendera den,  tyvärr. Det var flummigt skrikigt och sexuellt.
Men det var endå en lyckad kväll. :D

.

Bröllopp

I dag har jag suttit och redigerat bilderna från brölloppet och hör ooch häpna jag är nöjd, med det mesta i allafall. Har skurit av lite händer och fötter här och där. Men på det stora hela tycker jag det ser mycket bra ut.

Här är en smygtitt


Om jag fick välja

(inte min bild)

 

10 FAVORITER

Färg: rött.
Mat: finns ju så mycket, lasagne, carbonara, mosaka, ungersk mat.
Band: som i ett helt band så kent.
Film: Amelie från Montmartre, Girl interupted, Tillsammans är man mindre ensam.
Bok: Lisas andetag, Flickan från ovan och Veronika bestämmer sig för att dö.
Sport: Hockey!!!.
Årstid: Jag är mycket kluven, våren är fin mest för allt gått står och väntar men bjuder på rediga bakslag ibland, sommaren är för varm, hösten är fantastiskt fin och jag gillar att få ha kängor och jacka igen men man vet att vintern kommer och om det är något jag vet så är det att vintern är hemskt oönskad i min värld.
Veckodag: Lediglördag.
Glassmak: Äpple och kanel.
Tid på dygnet: 7-8 på kvällen. Då kan man slappa eller ta nya tag man har förhoppningsvis gjort alla måsten och kan njuta.

9 FÖR TILLFÄLLET

Humör: Förkyld.
Smak: Noll.
Kläder: svart tröja och legings jeans.
Bakgrund: NCIS.
Nagellack: Rött avskavt.
Tid: arton fjorton.
Omgivning: är otroligt stökig, Andreas ska städa har han sagt för jag är sjuk.
Irritationsobjekt: Förkylning som gör att jag inte kan springa jag som är helt inne i det nu.

(ite min bild)

6 HAR DU NÅGONSIN

Dejtat någon av dina nära vänner: Nja, bara dejtat Andreas och vi var nog aldrig riktigt vänner för han kärade ner sig i mig vid det där magiska första ögonkastet. Men han är min mycket nära och ända hjärtevän. 
Brutit mot lagen: Ja, det finns så herans massa lagar som att dricka på allmänplats t.ex.
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken: Bara hemma, jag är Pryd.
Varit med på TV: Ja. minns inte vad programet hette men jag satt i publiken och syntes mycket tydligt :P
Kysst någon du inte känner: En och annan.

3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Andreas, Mamma.
Du tycker om: Alla mina nära och kära.
Du inte gillar: Jimmy Åkesson, måtte alla förstå vad sverige demokraterna står för.


2 VAL
Kaffe eller te: Te.
Vår eller höst: Höst om jag får skippa vintern.


1 ÖNSKAN:
Att bilderna på lördag kommer bli fantastiska.

 

.


Nervös

(inte min bild)
I morgon skall jag fotografera ett bröllop och jag tror min mage håller på att dö av nervositet. Jag mår onstant illa och huamej hur ska det här gå. Detta är bigtime en av andledningarna till att det här med fotografering för mig borde hållas på hobby nivå. Jag har en otroligt stor prestations ångest och känner mig inte alls säker på att det jag gör är bra.
Och att på allt det här vara igentligen lite för sjuk för att orka med en heldag med festligheter gör inte saken bättre. Åh jag hoppas jag ska få lite adrenalinkick i morgon och kunna sova som en stock i natt så ska det nog gå bra.
.

Första kärlek


Fy bubblans vilken bedårande video.
Min första kärlek var en kille i min klass. Han var lite av en pajas men ändå vännen, hade brunt hår och blåaögon. Jag var kär i honom i tre år och jag tror knappt han märkte mig. Jag gissar att jag var hästen. Skrev massa brev som jag aldrig vågade skicka. Jag mins att jag försökte klippa hjärtan av ett stort rosa papper och skriva på, men jag blev bara besviken för hjärtarna inte blev som dom skulle, så min mamma fick hjälpa mig. Det var nästan så jag skämdes ihjäl av att bara fråga henne. Men hon gjorde som en mamma bör göra och klippte hjärtat visade mig hur och frågade vem som skulle få det, sedan var hon tyst. Jag skrev brevet la det i ett rosa kuvärt och sedan målade jag stora svarta döskallar på det så att han skulle våga öppna det(han skulle då tro att det kom från en killkompis).  Åh som jag drömmer om att jag hade dom sparade men jag blev väl trött på det och skrynklade i hopp dom. Jag vet inte äns om jag pratade med den lilla pojken. Men åh vad kär jag var.
.

bloggtips

Denna vackra kvinna bör alla som inte sätt se. vackert hår, vackra kläder helt strålande helt enkelt. Mycket bra att ha några sånna här bloggar en dag man känner sig sjuk och bedrövlig. Åh jag vill också vara piffig och så där storstads vacker. mums!
.

En ankas berättelseJag tror jag vågar. Jag gör det nu. Jag faller ner. Tror livet lämmnade mig. Ser ljuset. Men vänder mig upp. För jag är starkare nu.