De bloggar jag läser

365 dagys of breakfast
Fin blogg om fantastsiska fina frukostar. Jag är sjukt avundsjuk på att kunna gå upp och ta kost på sin frukost varje dag. Och ha fantasin och äta så olika. Skulle det här vara min blogg skulle det bli samma sak varje dag och fotografierna skulle vara hemskt mörka. Vill även passa på att tipsa om hennes hemsida som är jätte fin. Hon skulle jag vilja ha på mitt bröllop som fotograf.

Anika Bäckström
Har framförallt jätte fina pyssel och illustrationer. Jag önskar så att det fick pryda min väg men varje gång jag tittar är det slut sålt. Anika lever en del av mina många drömmar. Hon pluggar till reklamare och det tycks gå riktigt bra. Jag önskar så att jag var kreativ helatiden och inte fick sådan himmla nångest när jag inte kan det.

Anika Svenmarck
Tar fina fotografier speciellt om man gillar engelsk fotboll och hockey. En riktig sport tjej. Men tar även fin fina självporträtt. Korten är alltid ljusa och klara.

Beatasbilder
Går på folkhögskola och lär sig om fotografering. Men kan hemskt mycket om det redan innan. Beatas bilder är som att gå in i en rosa saga. Hon vågar färga håret rosa och gå i glitriga skor. Det är verkligen rosa och fluffigt.

Bloggkomentatorerna
Där står allt om de bloggar som jag inte orkar följa men ändå vill veta det viktigaste om. Bloggkomentatorerna skriver om de största bloggarna och är ett jätte bra sätt att då fram det intresantaste.

Blondinbella
Säga vad man vill om all päls och moderathet. Men jag är avundsjuk, Bella är bara 21 och så otroligt driver och god så långt hon har komigt. Hon har fyra egna företag och tjänar pengar på alla möjliga vis. Tänk om jag också hade den drivkraften. Bellas blogg är bra riktigt bra för alla unga och jag önskar att jag följde den när jag var 16 och tyckte jag var full äklig och tjock.

Bokkei
Denna kvinna målar så häftigt att jag blir mållös. Det häftigaste är att se hennes vidios, där hon spelar in under tiden. Alltså tänk på att kvinnan målar med tuschpennor. Jag blir mål lös bara jag tänker på det.

Bonjour vintage
Lever småstads livet med familj. Handlar fint på secondhand och tar fin fina kort på det hela. Har man och barn och det tycker jag är fint det, speciellt när det som här blandas med DJ:ande och levandet av livet.

Egoinas
Top tre på humorbloggar. Hon skömtar härligt ironiskt och själv utlämnande.

Elin Ivemos fotoblogg
Bloggar om sitt nystartade foto företag och de uppdrag hon åker iväg på. Mycket fina bröllop och en del privata bilder. Ljusa och klara bilder.

Elsa Billgren
Denna ljuvliga kvinna skulle jag gärna ha som min nära vän. Hon spexar alltid till vardagen med allt i från manikyr till lyxiga skor med stora rosetter på. Elsas header är fantastisk. Mer sådant mer kvinnor i olika storlekar. Nästa alla andra storbloggar är model smala. Och hur kul är det egentligen. Men Elsa är fin oavsett storlek. Jag skulle tipsa om hennes bröllopsbilder och videos från fantastiska fredag och lördag kvällar.

Fashion toast
Snygg kvinna från Amerikat. Har en härlig stil med sky höga skor och lager på lager.

Foki
Foki är thailändare som flyttade till sverige när hon var 12. Nu har hon flyttat tillbaka till Bangkoktartat ett klädmärke och de är verkligen socker söta. Hon hittar även fina och söta saker på internet som hon tipsar som.

Fotograf Emelie Ohlsson
Har bra fotograftips och är en otroligt driver kvinna, saknar hennes mer personliga inläg men kan förså att man inte orkar.

Hanna B
Ännu en fantastisk fotograf, även nybliven tvåbarns mor. Fotografierna är fyllda med fantastiska färger och helt enkelt maxade.

Hjartesmil
Den absolut finade norska bloggen(jag har sett i allafall). Denna vackra kvinna går mot kropps normen skriver om fantastisk kärlek, resor till alla de storstäder man vill till och tar fina bilder. Startade även in tidning för ett tag sedan och är otroligt inspirerande.

Ida Pauline
Som är min sjuksköterske student vän från Ulricehamn som lever de shabychick dream. Med sin karl i ett litet hus på landet. Helt fantastiskt tycker jag. Ida skriver om pyssel, musik och träning.

Igor+André
Fantastiska Illustrationer och tavlor helt enkelt.

Isabelle Foto
Ljusa fotografier med fantastiskt ljus, älskar självporträtten.


KanDee Drawings
Målar för det första fantastiska tavlor. Skulle jag någon gång känna att jag hade råd att köpa en riktig tavla skulle det vara någon av hennes. Hon designar även fin fina klädesplag med tryck som hon målat. Sedan verkar hon vara en hemskt trevlig tänkande människa.

Le blog secret
En mysig blogg på engelska med dimmigt fina bilder.

Nevnarien
En rock brud med mycket kreativt i sig. Elin kan Måla, Rita, illustrera, fotografera och skriva fin fint. Gillar hennes stil och hon kommer med ett och annat riktigt roligt blogg inlägg. En bra fotoblogg att börja med då den är så mycket mer än bara foto.

Niotillfem
Lovley Sandra är från stockholm men bor i New York jobbar på en reklambyro och äger gatorna om natten. Hon lever en av mina drömmar. Den där party crazy Carita som bor någonstanns långt inne. Hon kan skriva helt otroligt bra och känns som en tuff brud men också mjuk. Fint är det i allafall att få följa med henne på allt roligt hon hittar på.

PT-Fia
Är en bra sida de dagar man vill ta tag i livet och bli mer hurtig. Hon skriver på ett jätte bra sätt om mat och träning.

Spiderchick
Roligaste bloggen som jag har stött på. Moa bor i Skövde har en son och en rockstar till pojkvän. Hon lär sig skriva på högskolan och är otroligt rolig om ni frågar mig.

Sporren
Gymnasie vän som skriver jätta fint och uttömmande. Läser även hon till sjuksköterska. En jätte fin blogg fylld med ord.

ToTellTheTrue
Evelina är en fantastisk konst fotograf. Hon är verkligen skit duktig. Hennes fotografier har något dunkelt och ledsammt i sig ochta med en blå ton. Jag gillart!

UnderbaraClara
Lever Lantlivsdrömmen uppe i norland. Odlar mycket av sin mat lever ekologiskt är gift har barn. Clara har ljuvliga kläder fina politiska tankar och är pysslig. Inspirerande helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: Madeleine

åh det gläder mig att du tycker om min blogg! puss!

2012-01-12 @ 19:35:14
URL: http://bonjourvintage.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0