Karamell kokning



Jag har härmed kokat egna karameller. Det var lite lurigt då våran termometer ej gick upp till 160 grader så jag fick höfta lite. Och första satsen blev därmed helt bränd. Men med andra lyckades jag ok. Det blev hallon karameller. Dessvärre har de nu fastnat i burken och det krävs minst sagt våld för att få ut dom. Men det är sjukt roligt att ha testar. Jag köpte det som behövdes på pandoro, vilket givetvis blev en dyr historia. Men det finns säkert billiga ställen. Där fanns även ett häfte på precis hur det går till.

.

Kommentarer
Postat av: ida

åh det ser jättegott ut!!! duktiga du!

2011-07-26 @ 20:30:56
URL: http://halsorummet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0